Welkom bij de Schaak maar raak! - webshop. In deze webshop tref je weinig gewone schaakproducten aan, zoals een grote keuze uit borden, stukken, schaakboeken en klokken. Deze "gewone" schaakproducten zijn slechts in zeer beperkte mate aanwezig in deze webshop. Wat kun je hier dan wel vinden?

In de webshop van Schaak maar raak! vindt je een grote keuze aan schaakontwerpen die we op diverse soorten kleding kunnen bedrukken. Dit bedrukken doen we geheel zelf en maken hierbij ook gebruik van goede kwaliteit kleding. Mocht je iets zoeken of willen dat niet op de website is te vinden, dan is het altijd raadzaam om even contact op te nemen want we kunnen veel meer kleding en andere producten aanbieden.

Naast de kleding zijn er in de webshop ook bijzondere schaakproducten te vinden. Bijzondere aandacht verdienen de Chess-4-Fun schaaksets, waarmee je met vier personen kunt schaken. Maar ook de schaakdobbelstenen zijn zeer de moeite waard.

Een aparte plaats neemt het zelf ontwikkelde spel "Rekenschaak" in. Bij Rekenschaak wordt het verschil in speelsterkte dat kan bestaan tussen twee spelers opgelost door een toevalsfactor in te voeren, namelijk de kaarten van Rekenschaak. Tevens is het een goede oefening voor het rekenen.

Veel plezier bij het bladeren door de webshop en mochten er vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Contact

Kossies Design         
Bloemersmastraat 40   info@kossiesdesign.nl
9822 AD Niekerk   kossiesdesign.nl
Tel. 0594 500887   facebook.com/kossies