Paardenrennen

Paardenrennen

€ 9,95
(Incl. 21% btw)
Art.nr. : SM-012

Hoe het paard springt in het schaakspel is in het begin best lastig om te leren. In het spel Paardenrennen kun je niet alleen de paarden­sprong heel goed oefenen, maar het is ook gewoon een erg leuk en spannend spel. Je kunt het op vele manieren spelen. De meest eenvoudige manier is om ieder van de spelers met één paard te laten spelen. Het paard kan een van de meegeleverde vierkantjes zijn, maar je kunt ook de paarden uit een schaakset gebruiken. Één paard begint op een van de velden met een donker paard erop en de ander begint op een veld met een wit paard erop. Om beurten doen de spelers nu zetten met hun paard om zo te proberen als eerste aan de overkant te komen. De paarden mogen hierbij niet op de velden komen waar een muur staat, maar ze mogen er natuurlijk wel overheen springen. Je kunt van tevoren afspreken of de paarden elkaar wel of niet mogen slaan.

Als het spelen met één paard lukt, kun je ieder met twee, drie, vier etc. paarden laten starten. Op die manier wordt het een beetje moeilijker én spannender. Winnaar is wie de meeste paarden, het snelste naar de overkant kan laten rennen.

Het bord is gemaakt van uiterst flexibel kunststof en is oprolbaar en afwasbaar.

Het bord van Paardenrennen is 65 x 33cm. groot. Als paarden kunnen de bij het spel meegeleverde vierkantjes worden gebruikt, maar ook normale stukken van een schaakspel.

Kijk voor meer informatie op: www.schaakmaarraak.nl/paardenrennen

 

Contact

Kossies Design         
Bloemersmastraat 40   info@kossiesdesign.nl
9822 AD Niekerk   kossiesdesign.nl
Tel. 0594 500887   facebook.com/kossies